Service en Onderhoud

Onze afdeling Service en Onderhoud verzorgt de service voor nieuwe en bestaande klanten.

Wij verzorgen de elektrische installaties van o.a. woningen voor woningcoöperaties, winkelcentra, zorginstellingen, banken en andere instellingen.
Uiteraard staan wij voor particulieren ook altijd klaar, zoals het vernieuwen van de groepenkast, het aanpassen van de lichtinstallatie, extra groepen bijmaken of een totale vernieuwing van de installatie.

Licht- en kracht installatie voor woning-, utiliteits- en industriebouw zijn onze gespecialiseerde werkgebieden. Wij zorgen altijd voor een op maat gemaakte installatie, compleet nieuw, een renovatie of wat aanpassingen van uw huidige installatie.
Wij leggen onze communicatiesystemen onder de strengste installatievoorschriften aan en certificeren deze ook. ETB Vennik BV levert o.a. de volgende communicatiesystemen: Telecomsystemen, Datanetwerken, Intercomsystemen en Glasvezelnetwerken.
Van een simpele deurmagneet tot een compleet camerasysteem, onze specialisten staan voor u klaar. Wij installeren niet alleen de nieuwste systemen maar doen ook onderhoud op reeds bestaande systemen.
Wij plaatsen niet alleen brandmeldinstallaties bij bedrijven of instellingen maar ook bij particulieren. De installatie bestaat uit een combinatie van verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld: automatische melders (rookmelders), handbrandmelders, slow whoops en/of flitslampen.
ETB Vennik