Over ons

Sinds 1981 is Elektrotechnisch Installatie Bureau Vennik uw erkende installateur op het gebied van elektrotechniek, telecommunicatie en beveiliging. Wij leveren, monteren en verrichten alle voorkomende elektrotechnische installatiewerkzaamheden in woningen, bedrijfspanden en bankgebouwen. We zijn met name gespecialiseerd in licht- en krachtinstallaties, beveiligingsinstallaties, telefoon- en intercominstallaties en computerbekabeling. 

1. ELEKTROTECHNISCHE INSTALLATIES

Licht- en kracht installatie voor woning-, utiliteits- en industriebouw zijn onze gespecialiseerde werkgebieden. Wij zorgen altijd voor een op maat gemaakte installatie, compleet nieuw, een renovatie of wat aanpassingen van uw huidige installatie.

2. DATA- EN TELECOMINSTALLATIES

Wij leggen onze communicatiesystemen onder de strengste installatievoorschriften aan en certificeren deze ook. ETB Vennik BV levert o.a. de volgende communicatiesystemen: Telecomsystemen, Datanetwerken, Intercomsystemen en Glasvezelnetwerken.

3. BEVEILIGINGSINSTALLATIES

Van een simpele deurmagneet tot een compleet camerasysteem, onze specialisten staan voor u klaar. Wij installeren niet alleen de nieuwste systemen maar doen ook onderhoud op reeds bestaande systemen.

4. BRANDMELDINSTALLATIES

Wij plaatsen niet alleen brandmeldinstallaties bij bedrijven of instellingen maar ook bij particulieren. De installatie bestaat uit een combinatie van verschillende onderdelen zoals bijvoorbeeld: automatische melders (rookmelders), handbrandmelders, slow whoops en/of flitslampen.

Onze aanpak

Adviseren

Al meer dan 35 jaar kennis op het gebied van elektrotechniek, beveiligingstechniek, brandmeld- en noodverlichtingsinstallaties. Wij denken graag met u mee om zo tot het juiste advies te komen.

Installeren

Het leveren, monteren en aansluiten van elektrotechnische installaties die voldoen aan al uw eisen en altijd volgens de laatste voorschriften en wetgeving.

Onderhouden

Wij hechten veel waarde aan het onderhoud van uw installatie, zowel zakelijk als particulier. Neem contact op met ETB Vennik BV om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Onze projecten

Hieronder ziet u een selectie van onze laatste projecten. Een diverse presentatie van al onze expertises op het gebied van elecotrotechniek.

ETB Vennik